Inschrijving
Deelname is alleen mogelijk door voorinschrijving. Op de dag van de wedstrijd is het dus niet meer mogelijk om in te schrijven!
Inschrijven kan uiterlijk tot en met de dag vóór de loop. Zaterdagavond 15 december 2018, 18:00 uur sluit de voorinschrijving.

Limiet
Voor elke loop is er een limiet op het aantal deelnemers. Is de limiet voor het aantal deelnemers van een onderdeel bereikt dan sluit de inschrijving voor dat onderdeel onmiddelijk.

Inschrijfgeld
•    Rabo Mescherbergloop (15,6 km) 10 euro
•    Rabo Korte bergloop (10,4 km) 8 euro
•    Rabo Prestatieloop (6 km) 7 euro

Het inschrijfgeld zal per automatische incasso van uw rekening worden afgeschreven. Hiervoor dient u tijdens de inschrijfprocedure toestemming te verlenen.

 

De inschrijving geschiedt via www.inschrijven.nl.

Via onderstaand formulier kunt u zich inschrijven. Uw gegevens worden via een beveiligde link verstuurd.

Of u maakt gebruik van onderstaande mogelijkheden:

  1. U heeft u eerder al een profiel aangemaakt bij Inschrijven.nl? Schrijf u dan in via deze link: https://inschrijven.nl/mescherbergloop
  2. U heeft u nog geen profiel, dan kunt u een profiel aanmaken op https://inschrijven.nl/profiel_registreren.html.
    Wanneer u een profiel heeft kunt u makkelijk voor meerdere wedstrijden inschrijven. Door in te loggen zijn al uw gegevens bekend en hoeft u die niet meer in te vullen bij het inschrijven.

Wijzigen inschrijving
Heeft u al ingeschreven? Controleer dan hier uw inschrijfgegevens. 

Mocht u onverhoopt uw inschrijving willen wijzigen dan is dat mogelijk tot en met zaterdag 8 december 2018. Hierna worden alle gegevens verwerkt en is het niet meer mogelijk om uw inschrijving te wijzigen.

In de e-mail ter bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een link waarmee u uw persoonsgegevens zelf kunt wijzigen. Wilt u een wijziging doorgeven, gebruik dan hiervoor het contactformulier.

 

Algemene voorwaarden