Parkeren
Aangezien er maar beperkte parkeerruimte rondom de start/finish van de Mescherbergloop is wordt aangeraden zoveel mogelijk te carpoolen of gebruik te maken van het openbaar vervoer. Om de overlast voor de omwonenden te beperken zijn er een aantal gebieden met parkeerplaatsen gereserveerd. De route naar de parkeerplaatsen is aangegeven met gele bewegwijzeringsborden met de aanduiding "P Mescherbergloop". 
Wanneer u met de auto komt volg dan deze borden en ga niet elders in de wijk parkeerruimte zoeken.
Bij de parkeerplaatsen staan verkeersregelaars die u naar een geschikte parkeerplaats leiden. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op om zo efficiënt mogelijk te parkeren.

Parkeerroute
Let op bij het gebruik van navigatie apparatuur, de Pisartlaan (waar zich de start/finish bevindt) is afgesloten, onderstaand is de enige route die gereden kan worden om bij de parkeerplaatsen te komen.
Wanneer u komt vanaf de A2 ga dan aan het einde van afslag rechtdoor. Bij de eerste rotonde gaat u rechtsaf de Groenstraat op. Na het passeren van de overweg komt u bij een rotonde, hier gaat u driekwart rond de Emmastraat op. U blijft rechtdoor rijden, de Emmastraat gaat op een gegeven moment over in de Prins Hendrikstraat. Wanneer u aan het einde van de Prins Hendrikstraat komt gaat u linksaf. Aan uw rechterhand is het station, waar auto's geparkeerd kunnen worden. Wanneer deze parkeerplaats vol is rijdt u door het spoor over de Ingenieur Rocourstraat op. Hier zijn aan de linkerkant parkeerplaatsen bij het sportpark. Wanneer ook deze vol zijn, wordt u door de verkeersregelaars geleid naar de grote parkeergelegenheid.

Onderstaande kaartjes kunt u downloaden en uitprintenData by OpenStreetMap.org contributors under CC BY-SA 2.0 license.

Overzichtskaart aanrijroute

Overzicht parkeren Mescherbergloop


Detailkaart laatste stuk aanrijroute met parkeerplaatsen
 Detailkaart parkeren Mescherbergloop